Bedrijfsprofiel

ALDA ontwikkelt, produceert en promoot wereldwijd Electronic Music concepten, zoals AMF, A State of Trance, The Flying Dutch, New Horizons en Electronic Family. ALDA doet echter meer dan het bijeenbrengen van honderd duizenden feestgangers en het creëren van lifetime herinneringen. Het is een creatief platform waar mensen hun liefde voor (dance) muziek met elkaar kunnen delen en hun ervaringen kunnen uitwisselen. ALDA zoekt naar creatievelingen, die niets voor onmogelijk houden, willen groeien en op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Er is behoefte aan mensen die hun passie en vaardigheden inbrengen om de uitdagende en groeiende entertainmentmarkt te laten evolueren.

Marketing bij ALDA draait om het vertalen van de visie en emotie van de verschillende concepten naar een gerichte strategie. Deze is erop gericht om muziek, dj’s, fashion, kunst, fans en bezoekers online en offline met elkaar te verbinden en relaties te ontwikkelen.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige, sociale en vooral creatieve Allround DTP / Marketing Stagiair(e)! Tijdens je stage ben jij verantwoordelijk voor het aanleveren van toffe beelden voor social media, het ontwerpen van banners voor de social kanalen en het opmaken van belangrijk artwork (denk aan artist artwork, timetable artwork, etc). Daarnaast ben je ook bekend met videobewerkingssoftware, weet jij hoe je toffe video’s kunt bewerken voor alle social kanalen, maar kun je ook een toffe video maken van ruw materiaal (bijv. artist shout-outs).

Het vormgeven en bewaken van de nieuwe ALDA-huisstijl op de socials behoort ook tot een van jouw dagelijkse taken. Gaandeweg zullen er meerdere events aan je takenpakket toegevoegd worden en zul je meer verantwoordelijkheid krijgen. Bij ALDA geven we jong, creatief talent graag de ruimte voor een eigen invulling, dus verwelkomen we jou graag met al je creatieve ideeën!

Functie-eisen
–        Je bent vrolijk, sociaal en creatief;
–        Je hebt affiniteit met Dancemuziek;
–        Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
–        Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands;
–        Je hebt inzicht in de nieuwe trends en weet wat er speelt in de Dance-industrie;
–        Je hebt ervaring met Adobe Photoshop en Premiere (of soortgelijke foto en videobewerkingssoftware);
–        Omgaan met Social Media (Facebook e.d.) is voor jou ‘a piece of cake’;
–        Je bent minstens vier maanden beschikbaar (4-5 dagen per week) vanaf september;
–        Je volgt momenteel een opleiding op HBO-niveau (marketing/media/design gericht);
–        Goede writings skills is een pre.

Wat bieden wij jou?
–        Een leerzame meewerkstage waarbij je zelf altijd input kan leveren;
–        Work hard, play hard cultuur
–        Een stagevergoeding van 250 euro;
–        Een heerlijke, healthy lunch;
–        Gezellige en leuke collega’s die je tijd bij ons nog leuker maken;
–        Een te gekke werkervaring op verschillende, grote events.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature en werk je graag in een muziekrijke, gezellige omgeving? Mail dan snel jouw curriculum vitae naar: michelle@alda.nl.